/* */
Home / Interessantes und Spaß / AKO NE MOŽETE POMOĆI, VI PODIJELTE IMA NEKO KO MOŽE / IMATE LI IH SRCA IGNORISATI: Ova djeca su gladna danima! Otac bivši borac umro je od gladi i nepravde ne dozvolite da i mi umremo..
screenshot_427

AKO NE MOŽETE POMOĆI, VI PODIJELTE IMA NEKO KO MOŽE / IMATE LI IH SRCA IGNORISATI: Ova djeca su gladna danima! Otac bivši borac umro je od gladi i nepravde ne dozvolite da i mi umremo..

AKO NE MOŽETE POMOĆI, VI PODIJELTE IMA NEKO KO MOŽE / IMATE LI IH SRCA IGNORISATI: Ova djeca su gladna danima! Otac bivši borac umro je od gladi i nepravde ne dozvolite da i mi umremo..

Samohrana maka i troje gladne djece nalazi se na ivici egzistencije. Uslovi u kojima žive ova djeca su jadna.hanihani5

Ko nije u stanju pomoći neka bar podijeli na svoj zid, možda se nađe neko ko može, a ko upućuje na dobro kao da ga i sam čini.

Samohrana majka Nidheta Kešetović ima tri sina:
Hasan 12 godina,
Adin 11 godina i
Amin 6 godina.

Žive na adresi:
MEĐAŠ BB
RAINCI GORNI
KALESIJA

KONTAKT TELEFON: 061 860 205

Još tužnije što nosi ova priča jeste da im je babo preselio 19.decembra 2016. god. i da nemaju nikakvo primanje. Ono od čega se ledi krv u venama, jeste da majka kroz suze govori, da joj je suprug umro od gladi i nepravde a suze dječije prate njene suze a njihov tužan i bolan krike pečat njihovog teškog života. Zamislite kakva je to bol i tuga kad dječiji glas kroz suze kaže želili smo mi umrijeti, mi nemožemo i nemamo gdje zaraditi a nemožemo ni gladovati a otac bi radeći teške poslove ako mu neko ponudi donosio nam bar hljeba a on i mama su najčešće ostajali gladni iako smo želili da i oni s nama dijele svaki komadić on to nije želio..

Naši obroci čekaju da se neko smiluje, jer je malo vjerovatno da ćemo imati šta pojesti ako nam neko ne pomogne. Starija djeca to nekako i razumiju ali sin Almin koji ima 6 godina plače ne razumije da nemam mu šta dati čak ni hljeba u mrvicama bar da umine glad.hanihani5

Molim sve humane ljude da nam pomognu i izađu u susret na bilo koji način . Isključit će nam i struju nemam čime platiti jer nemamo nikakvo primanje.
Ovom prilikom molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu koliko ko može, najpotrebnija sredstva su nam hrana, drva i peć

Nema veze neka ostanemo i bez struje borit ćemo se stim samo neka mi djeca imaju šta jesti da im nemoram reći da nema jer tad me duša jako boli i njihov tupi krik i tužno ćutanje me uništava.. Ja nemoram nikad jesti meni nemorate pomoći samo mi pomozite djeci da ne gladuju molim Vas još jednom pomozite.

hanihani4 hanihani3hanihani2

UPLATE IZ BIH U KM možete uplatiti na :

Raiffeisen BANK TUZLA

ŽIRO RAČUN: 1613000074011734

NA IME: Nidheta Kešetović

 

UPLATE IZ INOSTRANSTVA MOŽETE UPLATIT NA:

NOVA LJUBALJANSKA BAKA KALESIJA

SWIFT: TBTUBA22XXX

BRJ DEVIZNOG RAČUNA: 106180458

IBAN: BA391320010618045888

NA IME: Nidheta Kešetović

ILI

vestern

NA IME NIDHETA KEŠETVIĆ

KONTAKT TELEFON: 061 860 205

 

hanihani1

jumagazin.info

About admin

Check Also

Screenshot_784

In dieser Familie haben alle 12 Finger und 12 Zehen

14 Menschen, 168 Finger. Da stimmt doch etwas nicht? Bei Familie De Silva aus Brasilia (Brasilien) ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *