/* */
Home / JetSet / NEOČEKIVANO: Harisov otac molio Radu za oproštaj, ona uradila OVO!
screenshot_10

NEOČEKIVANO: Harisov otac molio Radu za oproštaj, ona uradila OVO!

Otac Harisa Berkovića, dečka Rade Manojlović, molio je pjevačicu za oproštaj jer je svojevremeno “opleo“ po njoj u medijima. Mirsad Berković se pokajao zbog svojih riječi i prihvatio djevojku svog sina, a da pjevačica nije zlopamtilo dokazuje i činjenica da je ponudila budućem svekru da prespava u njenom stanu na Vračaru.

– Rada mnogo voli Harisa i zbog njega je spremna na sve. Zato je i prešla preko svih ružnih riječi koje joj je mjesecima upućivao njegov otac. Mirsad je od samog početka bio protivnik njihove veze, smetalo mu je što je Rada starija devet godina od njegovog sina, ali je sada sve konačno došlo na svoje. Vidio je koliko se vole, pa je na kraju prihvatio Radu kao Harisovu djevojku – kaže izvor blizak paru i dodaje da je pomirenje palo na snimanju emisije.

 

– Nedjelju dana prije Harisovog puta u Ameriku, Rada se srela sa Mirsadom na snimanju Granda i tu su porazgovarali o porodičnim problemima. Berković se izvinio snajki zbog neprijatnih situacija – naglašava izvor.

 

Da je su se odnosi popravili, potvrdila je i sama Rada.

 

– Naravno da je sve u najboljem redu. Nema razloga da ne bude – rekla je Rada.

(Kurir)

About admin

Check Also

Screenshot_1326

RISTANA JE ŽIVELA U BEDI I BILA VELIKI ČOVEK: Zasmejavala generacije, volela samo jednog muškarca, a ove reči je govorila kroz suze!

Njen osmeh, brilijantne uloge, komične scene pamtiće generacije i generacije. Iako nas je napustila 2001. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *