/* */
Home / Zanimljivo i Zabava / IZVEŠTAJ RUSKE TAJNE SLUŽBE: Evo koliko je oboreno NATO aviona iznad Srbije i zašto se krije – VIDEO
screenshot_418

IZVEŠTAJ RUSKE TAJNE SLUŽBE: Evo koliko je oboreno NATO aviona iznad Srbije i zašto se krije – VIDEO

Ruska vojno obaveštajna agencija je 2001. godine pripremila za rusku Dumu izveštaj o oborenim NATO avionima iznad neba Srbije.

U izveštaju ruskih tajnih službi piše da je svakog dana obarano po nekoliko NATO aviona.

Niz dramatičnih podataka koji se kriju jer objavljivanje podataka ni jedna srpska vlada ne sme da dozvoli, zbog ozbiljnih pretnji, čućete u ovom videu.

Analitičar Milan Vidojević smatra da je Milošević napravio veliku grešku, jer da je objavljivao podatke NATO bi morao da se povuče i prekine bombardovanje.

On tvrdi da je istina o broju oborenih NATO aviona sakrivena od javnosti, jer je tokom  bombardovanja Slobodan Milošević dobio zvanično upozorenje ove Alijanse da ukoliko objavi tačne podatke o oborenim avionima da će NATO potpuno razoriti Srbiju.

NATO nije očekivao otpor tako da je već prvog dana bombardovanja 24. marta u 20:18 minuta iznad Jastrepca oboren prvi avion Alijanse. Bio je to nemački avion Tornado.

 

Zašto je baš devetog dana od Rambujea počelo bombardovanje, kao i još niz sakrivenih podataka o oborenim avionima pogledajte u videu.

 

Webtribune.rs

 

About admin

Check Also

Screenshot_32

OGROMAN ŠOK ZA ORGANIZAM: Za sve koji su ikad bili POD OPŠTOM ANESTEZIJOM. Ovo su posledice!

Ljudi ne shvataju ozbiljnost totalne anestezije, te sami po svom nahođenju često traže da joj ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *