/* */
Home / Zanimljivo i Zabava / Karleuša vrištala, Ana se krstila! Nevzad se vratio 4 godine poslije svađe sa Lukasom, i napravio NEZAPAMĆEN haos! (VIDEO)
screenshot_372

Karleuša vrištala, Ana se krstila! Nevzad se vratio 4 godine poslije svađe sa Lukasom, i napravio NEZAPAMĆEN haos! (VIDEO)

Prije 4 godine Lukas je Nevzadu rekao da batali pjevanje, i tada se momak iz Travnika žestoko raspravljao sa Lukasom. Sada se ponovo pojavio u “Zvezdama Granda“ i rasturio.

zg-nevzad

Čuveni Nevzad Čamdžić (29) iz Travnika, koji se proslavio prije 4 godine nakon žestoke rasprave sa Acom Lukasom, ponovo se vratio u “Zvezde Granda” i bez ikakvog pretjerivanja, napravio nezapamćenu ludnicu… i prošao dalje.

Da vas podsjetimo, te 2013. Lukas je Nevzadu rekao da nema pojma i da treba da batali pjevanje, ali Čamdžić se hrabro upustio u raspravu sa Acom i ovaj video je postao hit na internetu…

Pogledajte legendarnu svađu Nevzada i Lukasa:

Međutim, sada je sve bilo drugačije, Nevzad je umalo sjeo u krilo Karleuše koja je vrištala, Ana Bekuta se krstila, Marija je bježala od njega, a što je najzanimljivije Lukas ga se uopšte nije sjetio…

A ovako je Nevzad sinoć napravio lom (premotajte na 2:13:50):

Izvor: telegraf.rs

About admin

Check Also

Screenshot_135

(VIDEO) URENEBESNO: Kad Bosanac ubjeđuje rođaka da nipošto NE DOLAZI u Njemačku!

Video koji se brzinom munje dijeli na internetu, u pravom smislu, ali za smiješan način ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *